Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

 وزارت حمل و نقل و زیرساخت ترکیه اعلام کرد بندر آمبارلی ترکیه ۹ میلیون و 600 هزار تن بار را در طول 6 ماهه اول سال ۲۰۲۲ جابجا کرده و افزایش قابل توجه این آمار نسبت به سال قبل، تداوم بحران اوکراین است.

به گزارش تین نیوز، 1.5 میلیون تن کالا توسط کشتی‌ های تحت پرچم ترکیه و 8.1 میلیون تن با کشتی‌ هایی با پرچم سایر کشورها از طریق بندر آمبارلی در 6 ماهه نخست ۲۰۲۲ حمل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بندر آمبارلی در نیم سال اول سال ۲۰۲۲، حدود ۴.۷ میلیون تن محموله ترانزیتی را جابجا کرده که نزدیک ۵۰ درصد از کل فعالیت این بندر را شامل می شود.

 آمبارلی در نزدیکی استانبول واقع است و یک مرکز مهم برای دسترسی دریایی به سایر نقاط جنوب و مرکز اروپا محسوب می شود.

 همچنین محموله های ترانزیتی در این بندر می توانند از طریق راه آهن به بندر باکو در جمهوری آذربایجان و از آنجا از طریق کریدور میانی به چین و یا از طریق کریدور نوستراک و خاک ایران به خاورمیانه، شرق آفریقا، هند و آسیای جنوبی منتقل شوند.

در شش ماهه اول ۲۰۲۲، بنادر ترکیه ۱۹۷.۲ میلیون تن بار جابجا کرده اند که سهم کشتی های تحت پرچم ترکیه ۱۳.۷ میلیون تن (۷ درصد) و سهم کشتی های پرچم خارجی ۱۸۳.۴ میلیون تن (۹۳ درصد) بوده که  ۴۱.۶ میلیون تن محموله ترانزیتی (۲۱ درصد) را شامل می شده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمل و نقل ترکیه بندر باکو چین بنادر ترکیه کشتی بندر باکو بنادر ترکیه ترانزیت ترکیه جنگ اوکراین کریدور میانی میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۹۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی در تشریح این خبر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا ٦٠٠ مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

به گفته وی، در این خصوص پروتکل و توافقنامه‌ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه‌ای امضا شده که بر اساس آن پروتکل‌های فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه‌های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.
وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می‌تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعاً این تبادل برق کمک می‌کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره‌هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقاً تبادل و صادرات برق می‌تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف ٣٠٠ مگاوات (٥٠ مگاوات به افغانستان، ٥٠ مگاوات به پاکستان، ١٠٠ مگاوات به عراق و ١٠٠ مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می‌توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

کد خبر 6089957 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • سال گذشته ترانزیت جاده‌ای کشور ۵۸ درصد افزایش یافت
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای در کشور
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • افزایش ۵۸ درصد ترانزیت جاده ای کشور در سال گذشته