Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- شاهدان وزارت دفاع ترکیه و رویترز روز جمعه گفتند که سه کشتی حامل غلات بر اساس توافق اخیر بنادر اوکراین را ترک کرده اند.

به گزارش سرویس بین‌الملل آریا؛مرکز هماهنگی مشترک در استانبول که شامل پرسنل روسیه، اوکراین، ترکیه و سازمان ملل است، گفت که دو کشتی از بندر چورنومورسک و کشتی سوم از اودسا حرکت کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به عنوان بخشی از توافق با هدف رفع محاصره صادرات غلات، سه کشتی حامل حدود 58000 تن ذرت مجاز به ترک این دو بندر شدند.

وزارت دفاع ترکیه در توییتر اعلام کرد که کشتی ناویستار با پرچم پاناما حامل 33000 تن ذرت از بندر اودسا به سمت ایرلند حرکت کرده است و این کشتی توسط مرکز هماهنگی مشترک در شمال استانبول بازرسی خواهد شد. .

کشتی دوم به نام روگن با پرچم مالت و با حدود 13000 تن ذرت بارگیری شده بود و تحت نظارت تیم بازرسی مشترک بندر چورنومورسک را به مقصد انگلیس ترک کرد.

کشتی پولارنت با پرچم ترکیه از کورنومورسک به بندر کاراسو ترکیه در دریای سیاه حرکت کرده است و قبل از اینکه کشتی 12000 تنی ذرت به کاراسو برسد، توسط مرکز هماهنگی مشترک در شمال استانبول مورد بازرسی قرار خواهد گرفت.

این هفته کشتی رازونی، اولین کشتی بارگیری شده با غلات اوکراینی که از زمان آغاز تهاجم روسیه، بندر اوکراین را ترک کرد، به راه افتاد.

اوکراین صادرکننده عمده غلات است، اما محموله های آن از زمان شروع جنگ متوقف شده است، زیرا بنادر این کشور در دریای سیاه، مسیر اصلی محموله های این کشور، تا حد زیادی بسته شده ، این امر باعث افزایش قیمت جهانی مواد غذایی و افزایش نگرانی ها از بحران در آفریقا و خاورمیانه شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اوکراین روسیه ترکیه غلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۷۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه

سیاست های ابهام برانگیز و دوپهلوی آمریکا علیه گروه‌های تروریستی در سال‌های اخیر به ترکیه انگیزه داده تا با نادیده گرفتن آمریکا، به اقناع بغداد برای همکاری در این زمینه بپردازد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، به نقل از پایگاه خبری الجزیره، «صالحه علام»، نویسنده و پژوهشگر مسائل ترکیه در یادداشتی از سنگ اندازی آمریکا در توافق راهبردی عراق و ترکیه پرده برداشت.

روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق پس از بازگشت از آمریکا، میزبان رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه بود. در این سفر، 26 توافقنامه در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و توریستی به امضا رسید. پنج توافقنامه از 26 توافقنامه امضا شده، روابط راهبردی، همکاری بر سر مسائل نظامی، امنیتی، مبارزه با تروریسم و ساخت ابزارآلات جنگی را در بر می‌گیرد.

مذاکرات ترکیه و آمریکا

آمریکا در مذاکرات اخیر با مقامات امنیتی و دیپلماتیک ترکیه پیشنهاد مقابله مستقیم و غیرمستقیم با گروه‌های تروریستی مشترک (داعش و پ ک ک) را مطرح کرد. این پیشنهاد با مخالفت قاطع ترکیه روبرو شد.

آنکارا اعلام کرده همکاری با یک سازمان تروریستی برای مبارزه با یک سازمان تروریستی دیگر و یا همکاری موردی کشورهای هم‌پیمان با سازمان‌های تروریستی را نمی‌پذیرد. تضاد شدید میان آنکارا و پ.ک.ک که سال‌هاست جنگ شدیدی علیه ترکیه را از درون اردوگاه‌هایش در سوریه و عراق اداره می‌کند، باعث شده آنکارا استدلال‌های آمریکا را نپذیرد.

توافقات امنیتی و نظامی عراق و ترکیه نگرانی گروه‌های مختلف کردی از جمله گروه تروریستی پ.ک.ک و یگان‌های مدافع خلق (ی.پ.گ) را برانگیخته و باعث شده آمریکا نیز برای جلوگیری از مقابله جدی با این گروه ها به میدان بیاید. با این وجود آمریکا نگران پیامدهای احتمالی همکاری نظامی و امنیتی میان بغداد و آنکارا است که می‌تواند به حضور ی.پ.گ و پ.ک.ک در مرزهای عراق، سوریه و ترکیه پایان دهد.

در بهمن ماه سال گذشته «یاشار گولر»، وزیر دفاع و «متین گوراک»، رئیس ستاد کل ارتش ترکیه در سفر به بغداد، موفق به کسب رضایت مسئولان عراقی در رابطه با اعلام منع فعالیت پ.ک.ک در مرزهای عراق شدند. به همین دلیل روابط عراق و ترکیه از منظر امنیتی و نظامی بهبود یافت.

بنا بر ادعای رسانه های ترکیه، مطابق توافق دو کشور، به زودی عملیات نظامی به رهبری نیروهای نظامی ترکیه در عمق 30 الی 40 کیلومتری خاک عراق علیه نیروهای تروریستی مخالف دولت ترکیه آغاز خواهد شد؛ این موضوع مخالفت شدید آمریکایی ها را به همراه داشته است.

نگاهی به توافق‌های جدید بین ترکیه و عراق

دلایلی که بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند

 

در همین راستا آنکارا اخیراً ابتکار جدیدی را آغاز کرده که عبارت از حل و فصل کردن پرونده تروریسم بدون مداخله واشنگتن است. سیاست دو پهلو و ابهام برانگیز آمریکا علیه گروه‌های تروریستی در سال‌های اخیر به ترکیه انگیزه داده تا با نادیده گرفتن آمریکا، به اقناع بغداد برای همکاری در این زمینه بپردازد. به نظر می‌رسد این تحولات سرآغاز تغییراتی مهم در سیاست های کشورهای عراق، سوریه و ترکیه در قبال گروه‌های کُردی فعال در این سه کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • توافق آلمان و فرانسه روی پروژه مشترک تسلیحاتی پیشرفته
  • سفر مشعل المپیک از یونان به فرانسه با کشتی قدیمی+ عکس
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق
  • کریدور عراق-اردوغان- اروپا / چالش‌های فنی و زیرساختی
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد